Aorta

Aorta

Aortitis
Aortitis

Kas yra Aorta

Aortos gali būti veikiami įvairių uždegiminių procesų, šie procesai apima tris lygmenis, aortos sienelės ir yra vadinama būklė, kai pacientas Aorta. Aorta gali sukelti okliuzija gali būti paveiktos aortos uždegimas ir silpnumas arterijos sienelės ir balionu arterijos dalies formavimas.

Simptomai Aorta

Pacientams, sergantiems Aorta atsiranda silpnumas, karščiavimas, svorio netekimas, odos išbėrimas, kraujagyslių nepakankamumas, prakaitavimas, ypač nakties metu, sąnarių skausmas ir nuovargis. Šie Aorta sunkumai taip pat lydi padidėjęs nusėdimo greitis ir anemija. Pradiniame etape Aorta yra pirmaujanti į naują lėtinė liga, kuri gali būti būdingas uždegimas ir nekrozė sienų arterijų ir jų filialų. Gerokai pažengusio Aorta ateina į aortos sienelės ir formavimo vietos aneurizma trūkumų. Aorta labai įtakoja aortos lanko sienas ir dėl Aorta aortos susiaurėjimą ir uždarymo. Šio paciento būklė sukelia Aorta vadinama aortos lanko sindromas. Aorta sukelia sąmonės netekimu ar dėl kraujotakos sutrikimo gali sukelti praeinančius smegenų išemijos priepuolius. Aorta gali sukelti traukulius, murma, mažesnę raumenų masę ant veido ir rankų ir regėjimo sutrikimai. Dėl didesnio slėgio, gali pasireikšti širdies nepakankamumas, tačiau tai nėra dažnas atvejis, kai jis ateina į Aorta. Plaučių hipertenzija Aorta gali sukelti plaučių arterijos obstrukcija. Aotritis paprastai pasireiškia pacientams, sergantiems tulžies latakų diegliai, reumatinėms ligoms gydyti ligų, Takayasu arteritą, gigantinių ląstelių arteritą, dantų ligos ir kitais bakterinių ligų sukėlėjais, kurie patenka į kraujotaką.

Diagnozė Aorta

Aorta diagnozė remiantis istorijos, medicininės apžiūros ir klinikinį vaizdą. Fizinio tikrinimo Aorta atrodo silpnas periferinis pulsas, nuleista ir labai sunku matyti kraujo spaudimą aortoje, kurie yra kilę iš aortos lanko. Aorta gali atsirasti, taip pat ir aštriu greitas pulsas, kuris veda į aortos susiaurėjimas. Šis Aorta sąlyga reikalauja, nustatyti kraujo spaudimo ir atidžiai stebėti. Aorta diagnozė naudojama rentgeno krūtinės, angiografija kraujotaką ir esamą mažėja, elektrokardiogramos už žalą, į širdį, kraujo tyrimas turėtų nurodyti infekcijos, angiografija ir APS patikrinti kraujotaką.

Gydymas Aorta

Ūmus etapas Aorta dažnai galima gydyti kortikosteroidais. Šis gydymas turi būti intensyvus, tol, kol simptomai pradėti decreas ir kartais Aorta yra gydomi ir kortikosteroidais gali trukti keletą mėnesių. Ciklofosfamido gali būti taikomas pacientams, kurie kenčia Aorta ir išvystyti atsparumą kortikosteroidais. Hipertenzija taip pat turi būti gydoma, ir ypač naudinga gali būti AKF inhibitoriai. Aorta chirurginis gydymas būtinas, kai reikia atkurti kraujotaką į tas vietas, kur buvo dalinis ar visiškas arterijų okliuzija. Tai atliekama endarterektomijos arba apeiti. Angioplastika balionas taip pat gali būti naudinga priemonė tam tikrais Aorta gydymo. Vyksta aneurizma reikalauja rezekcija.

Sifilinis Aorta (SA)

Sifilinis Aorta yra labai reta šiandien, nes antibiotikams. Aorta SA yra numanomas su aortos spirochetų infekcijos (dėl sifilio). Yra galimybė tolesnei raidai aneurizmos. He diagnostikos naudojamas Waserman reakcijas ir Treponema pallidum imobilizacijos testas. Penicilinas gydymą patariama SA Aorta. Jei aneurizma sparčiai plečiasi, arba yra didesnis kaip 7 cm ligos simptomų ar jos pakeitimas su transplantato nerekomenduojama.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" Aortitis
Close