Holtera

Holtera

Holter
Holter

EKG Holter yra neinvazinis diagnostikos procedūra, kuri atliekama ambulatorinė ar ligoninės sąlygomis. Pateikti pacientas, elektrodus ant krūtinės, kurios susijusios su prietaiso (dydžio mobilųjį telefoną). Prietaisas, EKG Holter įrašymo elektrokardiogramos pacientui visą laiką. Holter paprastai nešioti 24 valandas. Per dėvi prietaiso pacientui negali pirčių, perkelti laidus ir nuimkite elektrodus. Pacientas dėvėti Holter, atlikti įprastinės kasdieninės veiklos, kuri įrašoma į žurnalą.

Kai naudojamas stebėti širdies, tada elektrodai pridedami per krūtinę gauti elektrinius signalus, širdies ir siųsti signalus nešiojamasis įtaisas, kuris registruoja juos. Kad būtų išvengta trukdymų ant mano krūtinės raumenų veiklos, kurie veda į klaidingą įvaizdį Holtera, elektrodai pridedami prie kaulinių dalis krūtinės. Kiekvienas Ilgalaikio registravimo EKG stebėsenos sistema sudaro aparatinė įranga, kuri registruoja elektrinius signalus iš širdies ir, kad programinė įranga, išanalizavusi šiuos signalus. Holtera testas yra neskausmingas, tačiau gali sukurti nepatogumų miego metu, ir kai kurie pacientai turi skustis krūtinės teikia elektrodus, tai taip pat svarbu, kad pacientas gali būti alergiškas klijų juosta elektrodų, kurie galiausiai nukristi, bet pacientas informacija, kaip grąžinti juos į vietą.

Holter stebėjimo prietaisą nuo paciento nuėmus, kardiologas perkelti duomenis iš prietaiso į kompiuterį ir analizuoti EKG iš paciento. Kardiologai apie EKG analizės pagrindu, nustatyti, ar yra ir širdies ritmo sutrikimai, širdies laidumo sutrikimai, išeminio epizodo.

Taip pat yra bevielio ryšio Holter monitoringo įtaisai, kurie mobiliojo telefono pagalba siunčia signalus į savo kardiologo, jų trūkumas yra tai, kad įkrauti baterijas kas 2 dienas.

Holter EKG visų pirma yra naudojama:

Aptikimo ir klasifikacija, širdies aritmija, širdies liga sergantiems pacientams ar pacientams, kuriems yra simptomų, kurie galėtų sukelti aritmiją.

Diferencinė diagnostika (galvos svaigimas, trumpalaikis sąmonės netekimas).

Pacientams, kuriems yra prieširdžių virpėjimas ar prieširdžių aritmijos, laikinas naktį susiformavę.

Po širdies priepuolio ar širdies raumens liga, gali būti širdies ritmo sutrikimai, kurie gali būti ir neatskleistos, ir todėl jų aptikimas reikalauja naudoti Holtera.

Personalo atranka ypatingą pareigą (lakūnai, narai, skydivers, astronautai, ir tt).

Valdymas iš širdies stimuliatoriaus.

Atrankos ir neaiškių širdies sutrikimų nustatymas sportininkai.

Moksliniai tyrimai.

EKG Holter įtaisai gali būti naudojami diagnozuoti:

Prieširdžių virpėjimas, širdies.

Daugiažidininė prieširdžių tachikardija (greitas širdies plakimas, sudaryta iš daugelio vietų, į širdį).

Širdies plakimas.

Paroksizminė tachikardija supraventricularis.

Nustatyti greito nuovargio priežastis.

Lėtas širdies ritmas (bradikardija).

Skilvelinė tachikardija.

Staigi mirtis šeimoje.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" Holter monitoring
Close