Aortos stenozė

Aortos stenozė

Aortic stenosis
Aortic stenosis

Kas yra aortos stenozė

Aortos stenozė yra lėtinė reumatinės širdies ligos, kuri sukuria širdies vožtuvų standumą ir deformacija, prisijungia sąauga arba prisijungia ir sutrumpinti chorda tendinea dėl vienos ar daugiau išpuolių reumatas. Šie pokyčiai širdies, aortos stenozė ir aortos nepakankamumas, kuris retais atvejais pasireiškia kartu. 50-55% atvejų aortos stenozė, mitralinio vožtuvai turi įtakos, 25% atvejų yra su jais susiję pakitimai, mitralinio ir aortos vožtuvų žandenų ir tik 10% atvejų yra aortos vožtuvą žala. Rečiau aortos stenozė įtakos plaučių arterijos vožtuvai. Aortos stenozė trukdo kraujo iš kairiojo skilvelio išmetimo į dėl aortos susiaurėjimas aortos vožtuvą atidarymo.


Klinikinis vaizdas iš aortos stenozė

Tik 60% atvejų gali būti nustatyta, istorija reumatas su reumatinėmis ligomis pacientui. Anksčiausiai organinės ligos požymis sunkus širdies vožtuvų ūžesys, tačiau duomenų apie žalą širdies žandenų, turėtų naudoti X-Ray, fluoroskopiją ir EKG.

Aortos stenozė galima išvengti, jei pacientas būtų išvengta sąlyčio su streptokokų infekcija, antibiotikų vartojimas pacientams, jaunesniems nei 40 metų amžiaus ir pacientams, kurie turėjo sąlytį su streptokokų sukelta infekcija, greitos ir efektyvios gydymo infekcijų, kurias sukelia Streptococcus hemolizinė. Turėtų atidžiai klausytis gydytojų nurodymų remonto ertmių, urogenitalinės sistemos ir galimo chirurgine intervencija, siekiant užkirsti kelią bakteriemija ir poūmį bakterinis endokarditas.


Po aortos stenozė pacientai bus sumažinusi fizinius sugebėjimus, turi stebėti skydliaukės pokyčius, galimus įvykių sumažėjo skaičius raudonųjų kraujo ląstelių ir širdies aritmijos. Taip pat svarbu po aortos stenozė, siekiant išvengti fizinio nuovargio, tai yra būtina siekiant išlaikyti bendrą sveikatos būklę ir išvengti nutukimo.
Nuo aortos stenozė daugiausia vyrų kenčia apie 80% atvejų. Tipiškas širdies širdies ūžesys ir "suvirpinti" nesukeliant didelių pokyčių kraujo tekėjimą sukuria Rough vožtuvus ar aortos išsiplėtimas. Tam tikrais atvejais, aortos stenozė, sistolinis ūžesys atsiranda per aortos perduotą prie kaklo ir širdies viršaus. Aortos stenozė Sunkiais atvejais gali būti vertinamas didinant kairiojo skilvelio. Vožtuvų stenozė rentgenologinio tyrimo galima matyti aortos išsiplėtimas. Kai vožtuvų atidarymo sumažėjo rodomas skilvelio sistolės ir pulso išsilygina, kai nuovargis atsiranda fizinio krūvio metu ir palpitations.Cardiac išėjimo yra gerokai sumažintas, kad pacientas yra krūtinės angina, gilus silpnumas, galvos svaigimas krūvio ir sinkopės metu. Aortos stenozės gydymas yra sudėtingas, net po kelių metų gydymo ir gali sukelti miokardo infarktą. Aortos stenozė gali būti vožtuvų stenozė, subvalvular stenozė ar supravalvular stenozė. Kiekvienas reikalauja ypatingo būdas nustatyti diagnozę ir kitą chirurginė procedūra, gydant. Prieš aortos stenozė operacijos turėtų būti detalesnius bandymus, įskaitant kateterizaciją kairiojo ir dešiniojo skilvelio, Vainikinių arterijų angiografija, aortography ir rentgenologinis tyrimas kairiojo skilvelio.

Aortos stenozės gydymas

Visi su intensyvių simptomai aortos stenozė pacientams patariama chirurginės intervencijos. Požymių, kad turėtų būti atsižvelgta, kai mes nuspręsti, chirurginės korekcijos aortos stenozė yra progresuojanti kairiojo skilvelio dekompensacija, sinkopė, kurią sukelia smegenų išemijos atakų. Kai jis atrodo sumažėjęs širdies išstumiamo aortos stenozė, krūtinės angina turėtų būti tikrinami. Prieš priimdama sprendimą dėl chirurginės korekcijos aortos stenozė turėtų patikrinti hemodinamikos ir klinikinių įrodymų sunkia aortos stenozė, net pacientams, kuriems yra besimptomė. Jei yra sergantys ir mitralinio ir aortos vožtuvai ten turėtų būti pakeisti tiek vožtuvą pačios chirurginės intervencijos. Minučių chirurginės aortos stenozės korekcija rekomenduojama, vožtuvų pokyčiai turi būti sunku. Chirurginės intervencijos, kad dabar yra naudojama aortos stenozė korekcijos yra plastikinis protezas arba homograft. Tais atvejais, labai ryškus įgimtas aortos stenozė, tokiu atveju tai yra neįmanoma sukurti mažosios plastikos protezai, naudojamas rekonstrukcinės chirurgijos, kuri buvo parodyti teigiamus rezultatus. Jei, po chirurginės korekcijos aortos stenozė ateina vėl Reumatas, bendras širdies dekompresijos gali įvykti. Yra pastovi grėsmė bakterinis endokarditas, taip pat krūtinės angina ar sinaskope plėtros.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" Aortic stenosis
Close