Bradikardija simptomai

Bradikardija simptomai

Bradycardia symptoms
Bradycardia

Bradikardija yra širdies aritmija, kad yra būdingas labai lėtas širdies ritmas, paprastai mažesnis nei 60 tvinksnių per minutę. Tai veda į širdį, negali pumpuojamas pakankamai deguonies prisotintu krauju patenka į organizmą. Bradikardija simptomai yra ne visiems asmenims, sergantiems širdies liga, kai kuriems žmonėms nesukelia problemų nei simptomų atsiranda, paprastai žmonės, kurie fiziškai, pavyzdžiui, sportininkai, kurie reguliariai mokyti ramybės, labai lėtas širdies ritmas.

Bradikardija simptomai yra nuovargis, silpnumas, dusulys, alpimas, galvos svaigimas, atminties sutrikimai ir miego problemų.

Labiausiai paplitęs bradikardija simptomas yra nuovargis, kuris atsiranda, nes lėtas širdies ritmas ir atsitinka net poilsio metu. Kai kuriems žmonėms tai gali sukelti trūksta jėgų atlikti kasdieninę veiklą.

Simptomas, kuris taip pat priklauso prie bradikardija yra alpimas, kuris sukelia laikiną sąmonės netekimą. Alpimas yra vienas iš labiausiai pavojingų bradikardijos simptomų, kai kurie žmonės visiškai praranda sąmonę, ir kai yra ant ribos prarasti sąmonę, ir tai kelia nerimą situacija. Šioje situacijoje greičiausiai yra būtina įdiegti širdies stimuliatorių, kontroliuoti širdies ritmą.

Kai su bradikardija žmonių atsiranda simptomas dusulys, kartu su krūtinės skausmas ar svaigimas, kuris gali sukelti sąmonės praradimą. Galvos svaigimas ir galvos skausmas gali atsirasti bet kuriuo metu.

Su miego problema priklauso bradikardijos simptomų, kurie gali atsirasti per keletą naktų. Šis požymis gali atsirasti, kai kuriems žmonėms, tačiau ne taip pat kitų minėtų simptomų. Pacientams, sergantiems lėtai širdies ritmas gali pasireikšti atminties pablogėjimas, dėl kurio tampa sunku prisiminti, kad sukelti painiavą. Jei bradikardija ar nėra akivaizdžių simptomų, tada jums nereikia gydyti. Sunkią bradikardiją gali sukelti nepaprastosios padėties dėl to, kad trūksta deguonies į smegenis, ir mirtis gali įvykti, nebent jie imasi būtinų apdorojimo būdus siekiant padidinti širdies susitraukimų dažnis, būtina skubiai reaguoti į širdies ritmo normalizavosi su šoko terapijos, laikinas širdies stimuliatoriaus implantacija, vaistai, kuriuos per veną ir kt.

Jei kyla bradikardija simptomus būtina kreiptis į gydytoją, nustatyti atliekant bandymus, pavyzdžiui, kraujo tyrimas, elektrokardiograma, pratybų EKG Holter monitorius, išbandymas pakreipus ant stalo, elektrofiziologija bradikardiją. Galimybė atsirasti bradikardija simptomai didesnis, jei yra širdies liga, jeigu vartojate tam tikrų vaistų, žmonių, vyresnių nei 65 metų ir po širdies operacijos, po širdies priepuolio, sinusinio mazgo silpnumo sindromas, širdies blokada.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" Bradycardia symptoms
Close