Prieširdžių pertvaros defektas - Ust secundum, Ust Pagrindinė varomoji jėga

Prieširdžių pertvaros defektas - Ust secundum, Ust Pagrindinė varomoji jėga

Atrial septal Defect
Atrial septal Defect

Prieširdžių pertvaros defektas yra labiausiai paplitusi forma buvimas Ust secundum tipo buvimo pertvaros defekto viduryje, o mažiau paplitęs Ust Pagrindinė varomoji jėga, kuri yra įsikūrusi mažesnis pertvaros ir šiais atvejais yra mitralinio triburio vožtuvų anomalijos . Abiem atvejais normalioji deguonies prisotintas kraują iš kairiojo prieširdžio patenka į dešinįjį prieširdį tūkst būdu padidina širdies produkcijos dešiniojo skilvelio ir plaučių srauto. Mitralinio vožtuvo nepakankamumas PRIMUM defektas, sukelia kairiojo skilvelio strain.defect pertvaros viduryje.

Ust secundum prieširdžių pertvaros defektas yra labiausiai paplitusi prieširdžių pertvaros defektas ir atsiranda, kai prieširdžių pertvaros nėra iki galo uždarytas per širdies plėtros. Ust secundum sukuria siena, kuri atskiria du Atria, per kurį kraujas teka iš kairės į dešinę per skylę centre skylę.

Ust PRIMUM prieširdžių pertvaros defektas yra pagrindinės formos prieširdžių kanalą arba atrioventrikulinė pertvaros defektas. Atriumas padalyta pertvaros PRIMUM nuošalyje nuo per vaisiaus vystymuisi pacientams prieširdžių pertvaros struktūra priekyje. Ust PRIMUM defektas, atrodo, labiausiai sudėtingas defektas remontuoti, nes jis yra susijęs su dviejų lygiagrečių širdies vožtuvų nuokrypių. Ust PRIMUM defektas buvo rečiau, bet labiau pavojinga nei Ust secundum defekto. Kai jis ateina į sujungti aukščiausios endokardo pagalvėlės ir prastesnės endokardo pagalvėlės ateina į Ust PRIMUM uždarymo. Pacientai, kurių vaikystėje Ust PRIMUM defektas turi problemų su staziniu širdies nepakankamumu, nes širdis nėra pumpuoti kraują kaip kūno poreikius.

Klinikinis vaizdas prieširdžių pertvaros defektas

Simptomai ir požymiai: prieširdžių pertvaros defektas

Dauguma pacientų, sergančių vidutinio sunkumo prieširdžių pertvaros defektas yra besimptomė. Tuo atveju, jei yra šuntas, kuris veda į dusulys, nuovargis, ar širdies dekompensacijos. Matoma sui apčiuopiamas pulsacijos dešiniojo skilvelio II ir III tarpšonkaulinius erdvės į kairę krūtinkaulio girdimas vidutinio sistolinis ūžesys, kad yra padidėjusios plaučių vožtuvo srautas per. Arba ant širdies girdi vidutiniškai minkštas triukšmo, o tai dėl padidėjusio srauto per triburio vožtuvo, ypač įkvėpimo rezultatas. Trilla nėra dažni. Antrasis tonas yra plačiai suplyšusi ir nesikeičia atsižvelgiant į kvėpavimo.

Rentgenografinio išvados prieširdžių pertvaros defektas

Didelės plaučių arterijos su stipriais pulsacijų, padidėjo plaučių kraujagyslių modelį, padidėjo teisę prieširdžių skilvelio ir aortos nedidelį mygtuką.

EKG: dešinioji ašis nuokrypis elektra. Nepilnas ar visa dešinės Hiso pluošto kojytės blokada buvo susidurta su daugeliu atvejų. Pagrindinė varomoji jėga Ust defektas ne elektros ašies nuokrypis į kairę su priekinės plokštumos, laikrodis rankas judėjimo priešinga sukimosi.

Specialūs testai prieširdžių pertvaros defektas

Širdies kateterizacija galima apskaičiuoti kraujo kiekį, kad eina tarp kairiojo ir dešiniojo prieširdžio, tada intrakardialiniam ir plaučių spaudimas, taip pat plaučių kraujagyslių pasipriešinimą. Gali praeiti pro kateterį į kairiojo prieširdžio defektą. Angio kardiografija gali aptikti, ar klausimas yra Ust PRIMUM defektas ar mitralinio vožtuvo nesandarumas.

Prieširdžių pertvaros defekto gydymas

Mažos pertvaros defektai neturėtų būti gydomos chirurginiu būdu. Chirurginis gydymas prieširdžių pertvaros reikia tuos defektus, kurių kairę-dešinę šuntas (du ar tris kartus didesnis nei sisteminio srauto) su lengvu ar ne didesnio plaučių atsparumo. Operacinė rizika yra maža, todėl jums reikia chirurgiškai gydyti pacientus, kurių santykis tarp plaučių ir sisteminis srauto 1,5:1.

Chirurginė intervencija nėra nurodyta tais atvejais, plautine hipertenzija ir santa atbulinės eigos dėl ūminio širdies dekompensacijos rizika.

Prognozė prieširdžių pertvaros defektas

, Pacientams su nedideliu Santo gali gyventi normalų gyvenimą, su didesniu Santo išgyventi vidutinio amžiaus ar vėliau, kol jis ateis į plautinės hipertenzijos ar širdies dekompensacijos išvaizdą. Vėliau paprastai atsiranda prieširdžių virpėjimas ir plaučių kraujagyslių pasipriešinimo. Didelis santo sukelti fizinę negalią tose 40 metų. Padidėjo plaučių kraujagyslių pasipriešinimas dėl plautinės hipertenzijos retai sutinkamas vaikystėje, kai kalbama apie prieširdžių pertvaros defektų tipų secundum, tačiau yra bendras pertvaros PRIMUM defekto atveju po 40 metų egzistavimo ir prieširdžių pertvaros defektų tipų secundum gali išsivystyti plaučių hipertenzija .

Rezoliucinė su mašinos naudojimo ekstrakorporalinės apyvartą mirtingumas yra mažas (<1%) pacientams iki 45 metų amžiaus, kurie nėra ir dekompensuota spaudimas <60 mm Hg. 60 mm Hg." g="Increases 6-10% in patients over 40 years of age, they also have heart decompensation and increased pressure 60 mm Hg." j="Didina 6-10% daugiau nei 40 metų pacientams, jie taip pat turi širdies nepakankamumas ir padidėjęs spaudimas 60 mm Hg. "Didina 6-10% daugiau nei 40 metų pacientams, jie taip pat turi širdies nepakankamumas ir padidėjęs spaudimas> 60 mm Hg. Daugiausia maitintojo rodo žymus pagerėjimas.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" Atrial septal Defect
Close