Širdies stimuliatoriaus baterijos pakeitimo

Širdies stimuliatoriaus baterijos pakeitimo

pacemaker battery replacement
pacemaker battery replacement

Kai mes kalbame apie širdies stimuliatoriaus, iš tikrųjų tai reiškia vaikščiojimas sistemos: širdies stimuliatorių, vaikščiojimas elektrodus ir programos. Dvi dalys tokios sistemos implantuojami į kūno: širdies ritmo reguliatoriaus ir elektrodų. Širdies stimuliatoriaus yra mažas metalinis korpusas sudarytas iš elektroninių grandinių ir baterijų. Širdies stimuliatoriaus siunčia elektrinį impulsą į "tikslaus laiko širdyje. Vaikščiojimas elektrodai buvo izoliuotos vielos, kuri atlieka elektros impulsus iš širdies stimuliatoriaus į širdį sukelti širdies susitraukimo.

Vaikščiojimas sistemos trečioji dalis, programuotojas paprastai yra šalia ligoninėje arba klinikoje. Slaugytoja ar gydytojų naudoti šį konkretų kompiuterį kontroliuoti širdies stimuliatoriaus darbą, ir, jei reikia, reguliuoti širdies ritmo reguliatoriaus parametrus.

Širdies stimuliatoriaus yra vaikščiojimas sistemos energijos šaltinis. Jame taip pat yra savyje elektroniką, kuri nusprendžia, kada stimuliuoja širdies. Viduje titano korpuso širdies stimuliatoriaus, yra baterija ir elektroninės grandinės. Širdies stimuliatoriaus baterija teikia elektros energiją, reikalingą širdies stimuliacijos. Mažas, ličio baterija paprastai trunka keletą metų. Kai širdies stimuliatoriaus baterija yra išnaudotas, tai reikia daryti širdies stimuliatoriaus bateriją.

Elektros grandinė yra kaip mažas kompiuteris viduje stimuliatoriaus. Ji konvertuoja nuo širdies stimuliatoriaus baterijos energiją į elektros impulsus, kad pacientas nesijaučia, nes jie yra visiškai neskausminga. Elektrinė grandinė sprendžia, kada ir energijos stimuliuoja širdies.

Jungtis blokas yra skaidrus plastikas, kuris yra įsikūręs ant metaliniu korpusu, širdies ritmo reguliatoriaus. Jungtis blokas yra ta vieta, kur vaikščiojimas elektrodas prijungtas prie širdies ritmo reguliatoriaus.

Širdies stimuliatoriaus baterijos pakeitimo procedūra

Kai širdies stimuliatoriaus signalas, kad širdies stimuliatoriaus baterija yra silpna, jums reikia planuoti vizitus į kardiologas planuoti širdies stimuliatoriaus bateriją. Širdies stimuliatoriaus baterija bus ne iš karto nustoti veikti po signalizacijos.

Vieną dieną prieš stimuliatoriaus baterijos pakeitimo procedūros nereikia valgyti ar gerti jokių skysčių.

Baterijos keitimas širdies stimuliatoriaus paprastai eina per senas randas nuo krūtinės, širdies ritmo reguliatoriaus įgyvendinimo. Kai ateis laikas stimuliatoriaus baterijos pakeitimo, senas širdies stimuliatoriaus pakeičiamas nauju, o ne tik širdies stimuliatoriaus baterija. Išimkite seną širdies stimuliatorių ir į jos vietą įdėti naują širdies stimuliatorių, jei ta vieta nesudarė problemų pacientams. ‰ irdies stimuliatoriaus bateriją pakeisti procedūra trunka apie 30-45 min. Po keitimo ‰ irdies stimuliatoriaus bateriją, turėtų būti ribotos rankų judesiai per kelias dienas. Širdies stimuliatoriaus baterijos pakeitimas yra neskausminga procedūra.

Stimuliatoriaus baterijos pakeitimo procedūros metu pacientas nustato eiti pagal vietos ar visiškai anesteziją. Jei pacientas pasirenka vietos, jo atsigavimas po stimuliatoriaus baterijos pakeitimo yra daug greitesnis.

Po stimuliatoriaus baterijos pakeitimo procedūrą, turite turėti palydos į namus, nes operacijos metu anestezija yra naudojamas, jūs neturite palyda, širdies stimuliatoriaus baterijos pakeitimo tvarka bus atidėtas. Po stimuliatoriaus baterijos pakeitimo procedūros gausite laikinai identifikavimo kortelę, jūsų širdies stimuliatoriaus. Išieškojimas po stimuliatoriaus bateriją paprastai trunka keletą dienų.

Šiuo metu vyksta tyrimai, skirti širdies ritmo reguliatoriaus, kuris gautų energiją iš širdies, ir tai būtų ilgalaikis sprendimas baterija. Naujoji širdies stimuliatoriaus, baterija gali išsikrauti greičiau bus 10 microwatts, kuri yra gana pakankamai saugų širdies stimuliatorių. Širdies ritmo stimuliatoriaus baterijos bus varomas 7-700 tvinksnių per minutę diapazone. Šis diapazonas yra daugiau nei pakankamas, kad saugiai veiktų.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" pacemaker battery replacement
Close