DDDR širdies stimuliatoriaus

DDDR širdies stimuliatoriaus

DDDR pacemaker
DDDR pacemaker

Širdies stimuliatoriaus DDDR žymi prieširdžių ar skilvelių tarifus ir jausmus abiejų širdies kamerų. DDDR širdies stimuliatoriaus turi jutiklį, kuris fiksuoja aukštojo širdies išstumiamo kraujo poreikį ir gali automatiškai reguliuoti širdies ritmą. Jei natūralios stimuliatoriaus funkcija DDDR širdies stimuliatoriaus, jei širdis gali perimti savo vaidmenį ir užtikrinti tolesnį sklandų iš širdies. Kartais jie yra nurodyta ¹ irdies ritmo reguliatoriaus su dvigubos kameros prisitaikyti ir gali būti pritaikytas specialiųjų poreikių kiekvienam pacientui, kuris turi šio tipo širdies ritmo reguliatoriaus.

Širdies stimuliatoriaus DDDR rekomenduojama dėl pacientų gydymo su bet širdies susitraukimų dažnis mažesnis nei 60 tvinksnių per minutę, ir pacientams, kurie serga sinusinio mazgo silpnumo sindromas, AV blokada, arba abu. Puikus paciento DDDR vaikščiojimas yra vienas derinys sinuatrial mazgas ir atrioventrikulinio mazgo disfunkcija, kuriame DDDR širdies stimuliatoriaus vaikščiojimas atkurti kurso reagavimą ir atrioventrikulinę sinchroniškumą. Kiekvienam pacientui, ypač gydytojas nusprendė, kad pacientas turi būti naudojamas DDDR širdies stimuliatorių atsižvelgiant į privalumai ir trūkumai, ar tik su viena kamera stimuliatoriaus. Šiuolaikinės DDDR stimuliatoriams yra, kurie yra tinkami sudėtingi įtaisai, kad su savo naujų funkcijų padidinti hemodinamika ir palengvinti paciento širdies veikimą.

DDDR širdies stimuliatoriaus akronimas:

D - Dviguba kamera
D - antra raidė nurodo į kamerą, kad jaučiamas
D - Pacers atsakas aptikimo priemonių (valtis slopina ir paskatintų vaikščiojimas)
R - programuoti funkcijos (Reitingas Jautrus)

DDDR pacmaker reiškia, kad širdies stimuliatoriaus yra vaikščiojimas prieširdžio ir skilvelio elektrinį aktyvumą, ir ji yra jutimo veiklą kiekvienoje iš jų. Kai jis jaučia atveju ji ketina sukelti įvertinamas atsakas į gydymą ar tiesiog slopina vaikščiojimas ir norma reaguoja. Bradikardija su širdies stimuliatoriais terapija išlieka viena iš didžiausių sveikatos laimėjimų 20-ojo amžiaus. Dabar yra daug skirtingų tipų įrenginių rinkoje kaip fiziologinių inžinerijos atradimai ir pažanga.

Iš DDDR širdies stimuliatoriaus, sistemos veikimo sutrikimus dauguma yra gerybiniai, tačiau kai kurie gali būti pavojinga gyvybei, kaip antai: žlugo plaučių, kraujo kauptis pleuros ertmėje, dujų embolija, perforacija, Poslinkis, diafragmos stimuliacijos, perikardo tamponada, hematoma, stimuliatoriaus infekcija, kraujo krešulys ...

Įdiegus DDDR širdies stimuliatoriaus, taip pat gali būti rasti komplikacijų laikiną širdies stimuliavimą, kaip antai, entricular tachikardija, arterinio punkcija, žlugo plaučių, peties nervinio rezginio sužalojimas, tachikardija, stafilokokinė infekcija, neteisingai ¹ irdies ritmo reguliatoriaus padėties. Jis taip pat gali atsirasti širdies stimuliatoriaus, sindromo simptomus, susijusius su atrioventrikulinė (AV) sinchroniškai trūksta.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" DDDR pacemaker
Close