Precordial laimikis sindroma

Precordial laimikis sindroma

precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
precordial catch syndrome - Texidor's Twinge

,, Širdies plote laimikis sindromas yra nekenksmingas būklė, kuri pasireiškia krūtinės skausmas, vaikams, paaugliams ir rečiau suaugusiems, sindromas taip pat vadinamas "Kłucie Texidor. Skausmas didės kvėpuojant giliai ir ji yra panaši į širdies priepuolis, nes ji turi panašius simptomus ir paprastai trunka nuo 1-3 minutes, kai kuriais atvejais tai gali trukti iki 30 minučių, o kartais ir per kelias sekundes. , Širdies plote laimikis sindromas pasireiškia retai arba daug kartų per dieną. Texidor "Kłucie beveik visada atsitinka ramybės, dažniausiai kai pacientas sėdi. , Širdies plote laimikis sindromas yra lokalizuotas skausmas plote regione, kuris atsiranda ir išnyksta, ir jis neturi sukelti pavojų gyvybei. Gilus kvėpavimas padidina skausmą, kurį sukelia sindromas Texidor twing, tačiau kai kuriems pacientams sąmoningai kvėpuoti giliai sukelti Popping pojūtis krūtinėje, po kurio skausmas išnyksta. Niekada jaučiamas skausmas, kurį sukelia plote sugavimo sindromas miego metu. Krūtinės skausmas, nėra pavojinga, bet tai geriau, kad jums apsaugoti savo vaikus nuo bet tokiomis sąlygomis, kad Trigger Texidor twing sindromas.

Dar nebuvo nustatyti, kas sukelia širdies plote sugavimo sindromas, tačiau kai kurie tyrimai parodė, keletas elementų, kurie gali sukelti šio sindromo atsiradimo.

Costochondritis yra vienas iš simptomų, kurie pasireiškia su gerybine patinimas pakrantės kremzlei, kuri yra kremzlės, kuri jungia kiekvieną šonkauliu, išskyrus 11 ir 12 šonkaulio iki krūtinkaulio ilgis. Į krūtinę, kad stumia ant paveiktoje zonoje tarp šonkaulių gali būti atkuriami costochondritis sukelti skausmą. Skausmas nueina po trumpo workout.If yra krūtinės sužalojimų, jie turi nustatyti siekiant plote sugavimo sindromui būti veiksmingos. Problemos su Texidor "Kłucie gali turėti vaikų, kurie kenčia nuo kvėpavimo takų ligų. Nerimas ar stresas taip pat gali būti veiksnys, tačiau jie yra labai reti vaikams. Tėvai taip pat turėtų atkreipti dėmesį, kad vaikai ne valgyti nesveiką ir netinkamas maistas. Taip pat apakimas arba vaizdinio drumstumas, kai sukeltas skausmas plote sugavimo sindromas yra stipriausia.

Nėra jokios krūtinės skausmas, kuris iškilo kaip Texidor "Kłucie išgydyti, tačiau faktas tas, kad tai nėra pavojinga ir galiausiai išnyksta. Šis skausmas yra dažnai painiojama su pavojingais problemų, tai ne tas atvejis su plote sugavimo sindromas. Ši diagnostikos tipas yra svarbu, kad pacientams, sergantiems dažnai skausmo ir gali būti ignoruojami, jei jie yra reti. Precordial sugavimo sindromas, kuris sukelia skausmą neturėtų problemų kasdieniame įprastinės veiklos.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
Close