EKG stebėjimas

EKG stebėjimas

ECG monitoring
ECG monitoring

Su EKG grafinį vaizdą mes galime pamatyti miokardo elektrinį aktyvumą. Principas EKG remiantis fizinių dėsnių,, kad kilnojamasis vielos, kuri eina tarp elektromagnetas polių sukasi kai per savo elektros srovė praeina. EKG yra atspausdintas ant milimetro popieriaus, kuris leidžia lengvai nustatyti trukmę ir amplitudę atskirų kompleksų, intervalus ir segmentų. EKG širdies ritmas skaitymas nustatomas, ritmas, ašis, o yra hipertrofija ir širdies priepuolis.

Stebėti EKG, 30-45 minučių laikotarpį EKG. Dažnai pacientai būna skundžiasi širdies praleidžiant, arba padažnėjęs širdies plakimas, be išankstinio EKG įrašai neparodė jokio širdies aritmija. Tai yra todėl, kad tik tada, kai jie padarė EKG aritmija ir EKG juostos įrašymo trukmę pacientams, yra tik kelias sekundes. Tokių pacientų mes EKG pusvalandį, beveik 70% atvejų yra tipo nenormalus širdies ritmas. Trumpas-terminas naudojant EKG gali ne įvertintas širdies riziką žmonėms, jokių simptomų, nieko geriau, nei į faktus, pavyzdžiui, ar pacientas yra rūkalius, jei turite aukštą kraujo spaudimą ar cholesterolio arba yra šeimos istorija širdies ligų įvertinimu. EKG nerekomenduojama naudoti mažos rizikos susirgti širdies ligomis sergantiems pacientams.

Paciento EKG stebėjimas yra svarbus laikinas tipo laidumo, išeminė širdies liga.

EKG nėra naudojamas rodyti širdies deformacija arba dėl kraujospūdžio, bet rodyti širdies elektrinį aktyvumą. EKG, elektrodai, keliose vietose, kurios pridedamos prie, paprastai yra 3 veda, kad prisijungti prie dešinę ranką, kairę ranką ir kairę. kojos, bet yra EKG su 12 potencialių klientų. Turi būti geras ryšys tarp elektrodų ir odos, EKG gelio, kuris sumažina odos atsparumą, nes tai yra vienintelis būdas tiksliai skaityti. Jei naudojate 12 laidukus EKG su 12 elektrodų, pasklidę galūnių ir per krūtinę gali stebėti daug defektų.

Atvykus kantrūs, visuotinai yra susijęs su dešimties lipnių elektrodų ir EKG adapteris, kuris leidžia belaidžio EKG visus biurus, naudotis visoje įvertinti ir aptarti su kardiologas. Šio atvamzdžio privalumas yra ilgalaikės stebėsenos galimybė.

EKG stebėjimas turi tam tikrą diagnostinę vertę šių sąlygų:

Ritmo generatoriaus sutrikimų

Širdies ritmo sutrikimai (aritmija arba kintamasis ritmas, tachikardija, ar dažnas širdies plakimas, bradikardija, arba lėtas širdies plakimas ir praleidžiant plakimas, širdies blokada, prieširdžių rūmai, prieširdžių virpėjimas),

hipertrofija

Lėtas veiksmų galimų impulsų laidumas per prieširdžių ir skilvelių

Išeminę ir miokardo infarktas

Perikarditas

Sisteminės ligos, širdies

Elektrolitų pusiausvyros sutrikimas

Kiekviena iš šių trūkumų ir sutrikimų atsispindi specifinės ir savitos būdas įrašyti EKG ir jos interpretacija gali būti greitai nustatyti teisingą diagnozę.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" ECG monitoring
Close