Holter kraujospūdis

Holter kraujospūdis

Holter blood pressure
Holter blood pressure

Kraujospūdžio pokyčiai visą dieną, priklausomai nuo veiklos ir streso, kad asmuo išgyvena. Jei jis yra padidėjęs, gali sukelti širdies hipertrofija ir gerokai sutrumpintą susidėvės. Holter spaudimo yra greitas ir efektyvus, labai tiksliai metodas, kuris fiksuoja kasdienius kraujospūdžio svyravimus.

30 iš 100 žmonių, sergančių didelio kraujospūdžio liga žmonės neturi žinoti, kad kenčia nuo hipertenzijos ir 50 žmonių kraujospūdžio nėra tinkamai reglamentuota. Neapdorotas aukšto kraujo spaudimo pasekmė yra didesnė tikimybė susirgti širdies ir smegenų infarktas. Su geru manometru kraujospūdžio reguliari, nuo vaikystės, sumažina skaičių žmonių su nepastebimai hipertenzija. Rinkoje yra įvairių tipų ir modelių kraujo spaudimas metrų, ir daug nežinau, kuris yra pats patikimiausias. Prietaisai su gyvsidabrio priklauso į praeitį ir turėtų būti naudojamas išbandytas, visiškai automatinis mašinos manžetę ant žasto, kuri išbandyta pagal protokolo iki vienerių metų. Naudojant patikrintas, visiškai automatinis įtaisas, sumažina matavimo paklaidą, palyginti su prietaisų su gyvsidabriu.

Holter kraujospūdis yra procesas, kurio metu matuoti kraujospūdį reguliariais intervalais per 24 valandas.

Tai puikus būdas:

- Vertinimas dieną ir naktį ciklo pokyčiai slėgio

- Aptikimo Staigios hipotenzijos laikotarpis

- Kontrolės poveikis antihipertenzinio gydymo

- Tinkamo tipo ir paros laiką, priimdama antihipertenzinį

- Vengti "baltu kailiu" (kraujo spaudimo padidėjimas sukelia gydytojų baimė, ne liga) reiškinį.

Naudojimo Holter kraujospūdžio svarbiausi nuorodos (priežasčių):

- Galvos svaigimas

- Antihipertenzinio gydymo poveikis

- Nereglamentuojama hipertenzija

- Įtariama aukštas kraujospūdis nėštumo metu

- Kiti atvejai, kad reikia atlikti išsamesnę analizę kraujo spaudimo

Aparatą sudaro rankogalių defliacija (manžetė, kad yra ant viršutinės rankos dalies) ir mechanizmas, kuris registruoja kraujo spaudimą. Dedamas aparatas netrukdo kasdienėje veikloje. Matavimai paprastai atliekami per dieną pusvalandį, ir naktį kas valandą. Atstumas tarp matavimų nustatomas prie kompiuterio, prieš priemonė yra dedamas. Pacientas gauna išsamias instrukcijas apie tai, kaip elgtis, o nešioti prietaisą ir kaip išlaikyti veiklos ir simptomų dienoraštį.

Nuėmus prietaisą prie kompiuterio ir specialios programinės įrangos (programa) duomenys perduodami analizuojama. Kardiologas skaito išvadas ir teikia išvadas.

Šis metodas yra pasaulinė ir Europos hipertenzijos draugija patarti kaip geriausias būdas hipertenzijos diagnozę, tikrinimo terapijos poveikį ir pateikti tikslią diagnozę Priežastis kraujospūdžio svyravimų per 24 valandas.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" Holter blood pressure
Close