Aterosklerozinių širdies liga - aterosklerozė

Aterosklerozinių širdies liga - aterosklerozė

arteriosclerosis
arteriosclerosis

Aterosklerozinių širdies liga arba širdies vainikinių arterijų aterosklerozė yra labiausiai paplitusi pagrindinės priežastis, dėl širdies ir kraujagyslių sutrikimų ir mirties. Manoma, kad nenormalus lipidų metabolizmas yra atsakingas už riebalų kaupimąsi kraujagyslių ir fibrosing audinių vienoje vietoje. Šis susiaurėjimas dėl nusėdimo riebalų yra vadinamas apnašas ir sukelia hipertenzija, didelis cholesterolio kiekis, aukštas cukraus kiekis kraujyje ir kitų. Šis pokytis veda prie laipsniško obstrukcija perikardo vainikinių arterijų ir jų pagrindinių filialų.

Yra stipresnis širdies raumens pirmo padidėjo pastangų ir darbo, bet ji neveikia, kad būdas neribotą laiką. Savo darbą, yra keletas pokyčius per laikotarpį. Širdis padidėja didinti pastangas, kaip bet kuris kitas raumenų. Per metus, jei ji neturi įtakos kai kurių uždegiminių procesų, širdis pradeda plėstis. Jo išplėstinė raumenys silpnėja ir nebegali normaliai funkcionuoti ir tiekti pakankamai kraujo gyvenimo svarbiausių organų. Judėjimas tampa sunkiau, po to greitai nuovargis, širdies plakimas, dusulys ir dusimo metu didesnio nuovargio.

Šių širdyje pokyčių tiesioginė priežastis yra aterosklerozė. Aterosklerozinių širdis, atrodo, įtakos jų konkrečius kraujagysles, širdies vainikinių arterijų ir jos filialai dėl kraujagyslių ligų, kurias sukelia priepuoliai ir miokardo infarkto.

Rizikos veiksniai (rezultatų), kurie palaiko susirgti išemine širdies liga, įskaitant genetinį polinkį, aukštas kraujo spaudimas, cukrinis diabetas, ir hipertrigliceridemija, hipercholesterolemija plėtrą. Kiti mažiau svarbūs veiksniai yra nutukimo ir atitinkama fizinė konstitucija taip pat gali sukelti aterosklerozės.

Vyrai patiria dažniau nei moterys pagal aterosklerozės, o santykį 4:1. Prieš keturiasdešimt metų šis santykis buvo 8:1, ir 1:1 per 70-aisiais. Žymiausias ligos simptomų tarp 50-60 metų moterų tarp 60-70 metų amžiaus vyrai buvo. Išplėstinė laipsnis aterosklerozinės širdies vainikinių arterijų liga, ir net visiškai užakimui gali likti kliniškai nepastebėti. Galima aptikti atsitiktinai po mirties kitų priežasčių. Dabar mes tiesiog stovi nuotaikos Vainikinių arterijų angiografija, kaip vienintelė priemonė, su kuria būtų galima nustatyti, lokalizavimą ir stenozės laipsnį. Yra ne santykiai tarp klinikinių požymių ir ligos mastą.

Lokalizacija smegenų aterosklerozės paprastai po progresuojančio atminties, orientacijos laike ir erdvėje, psichologinių neatvykimo į darbą, gali būti regėjimo sutrikimas ir kalba, nuostolių odos jautrumas į išorinius dirgiklius, gali staiga prarasti vienos ar kelių galūnių raumenų jėgos ar alegorinis smegenų trombozė. Širdies lokalizacija gali sukelti progresuojantis inkstų gebėjimas širdies raumens susitraukimą, dėl to, kad trūksta deguonies, pateikta mažų sumų kraujo, kad atvyksta, gali būti sutrikimai širdies ritmo susitraukimo beats, Kibirkščiuojantis, paroksizminė tachikardija. Jei esate pasivijo Arteriosklerozė maitinančias kraujagysles ir apatinės galūnės, gali būti priepuolinis skausmas po pėsčiomis, sumažinti odos temperatūrą galūnių, o vėliau, gangrena, sustorėjimas ir odos patamsėjimą. , Jei procesas lokalizuojasi inkstų arterijų, poveikis gali būti lengvas inkstų funkcija arba hipertenzija. Padėtis tapo rimtesnė inkstuose atsiranda tada, kai smulkiųjų kraujagyslių sklerozė. Iškaršęs aterosklerozė auga kartu su viso organizmo senėjimo, ir manoma, kad fiziologinis reiškinys, kurį sukelia arterijų senėjimo.

Jei įtariate, kad kenčia nuo aterosklerozės, nedelsdami kreipkitės į gydytoją ir pasakykite jam simptomus, jūs turite laikytis. Gydytojas nuspręs, gydymą, jei po bandymais nustatoma, kad esate kenčia nuo aterosklerozės. Gydymas priklauso nuo ligų simptomus ir mastą. Tai yra labai svarbu būti priekyje aterosklerozės metu, nes tada gydymas gali duoti teigiamų rezultatų ir nebus sukelti sunkias ligas.


arteriosclerosis
Close