Netinkamas sinusinė tachikardija

Netinkamas sinusinė tachikardija

Inappropriate sinus tachycardia
Inappropriate sinus tachycardia

Netinkamas sinusinė tachikardija yra širdies ritmo sutrikimas, aritmijos ar forma, kurioje širdies ritmas ramybės būsenoje yra labai didelis, didesnis nei 100 tvinksnių per minutę. Net šiek tiek įgyvendina ar psichologinis stresas gali sukelti širdies norma, kuri veda prie nenormalus širdies plakimas (palpitacija), dusulys, šuolis, nuovargis, netipiškos širdies plote skausmas, neryškus matymas, prakaitavimas, galvos skausmas ir mankštos netolerancija. Siūlomi mechanizmai netinkamo sinusinė tachikardija automatiškumu sustiprintą SA mazgas, autonominės funkcijos, susijusios padidėjusios Simpatinė aktyvumo ar riboto nervų sistemos veikloje ir sumažino Baroreceptor reflekso kontrolę reguliavimo, tyrimų skaičius parodė, autoantikūnai, kad aktyvuoti beta adrenoreceptorius. Prieš tai buvo nustatyta, netinkamas sinusinė tachikardija, mes pirmiausia turi atmesti kitų rūšių sinusinė tachikardija.

Netinkamas sinusinė tachikardija yra labiausiai paplitusi moterų jų pabaigoje 20-aisiais ir 30-ųjų metų, ir jie turi simptomų keletą mėnesių. Paciento širdies ramybės plaka daugiau nei 100 dūžių per minutę, bet nuleisti miego metu, o menkiausio nuovargio išaugo iki 150 tvinksnių per minutę.

Dėl netinkamo sinusinė tachikardija diagnozę nėra oficialių diagnostiniai kriterijai ir diagnozė nustatyta remiantis atskirties visų kitų priežasčių, sinusinė tachikardija, būdingus supraventrikulinė tachikardija turi būti atmesta, normalaus plitimo struktūros ir turinio tyrimas Atrium, naktinių sumažėjimo širdies susitraukimų skaičius per laiko vienetą. elektrinį aktyvumą per netinkamas reagavimo laiko vienetui širdies susitraukimų skaičius fizinių pastangų, širdies susitraukimų skaičių per laiko vienetą per dieną daugiau nei 95 tvinksnių per minutę, žemas kraujo slėgis kartais pastebėjau.

Kas nėra žinoma, natūralią priežastį netinkamo sinusinė tachikardija, kad galiausiai išnyksta ir gydyti keletą metų. Pacientai, sergantys netinkamo sinusinė tachikardija yra jautrūs adrenalino ir net mažos dozės gali sukelti tachikardija, todėl gali būti naudojamas beta blokatorių. Taip pat gali būti naudojami ir kalcio kanalų blokatorius, kuris gali sumažinti aukštą širdies ritmą, tačiau yra naudojami labai retai. Netinkamas sinusinė tachikardija gali būti traktuojami su minėta ir kai kuriais kitais metodais, tačiau reikalauja gerą bendravimą tarp paciento ir gydytojo, nes gydymas progresuoja eksperimentiniu pagrindu ir reikalauja labai pasitiki. Yra alternatyvus metodas, kaip padidinti druskos suvartojimo (su gydytojo pagalba), abliacija sinoatrial mazgas arba laukia, nes jis parodė, jog liga išnyksta laikui bėgant.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" Inappropriate sinus tachycardia
Close