Širdies stimuliatorius

Širdies stimuliatorius

Pacemaker
Pacemaker

Kai yra labai lėtas (paprastai mažiau nei 60 kartų per minutę) širdies ritmas, organizmas negauna pakankamai deguonies. Mažiau deguonies sukelia simptomų, tokių kaip galvos svaigimas, nepaprastas nuovargis, dusulys, arba apalpimas. Būklė, kai širdies susitraukimų dažnis yra labai lėtas, ir, kai simptomai atsiranda, tai vadinama bardycardia, kuriuos galima išgydyti su širdies stimuliatoriaus.

Širdis negali dirbti labai lėtai dėl keleto priežasčių.

Sinusinio mazgo silpnumo sindromas (arba sinusinio mazgo disfunkcija) atsiranda, kai širdies gamtos širdies stimuliatoriaus (sinusinio mazgo) labai lėtai siunčia elektrinius signalus.

Širdies Bloks įvyksta, kai elektros skleidžiamus signalus sinusinio mazgo užblokuotas, kol jie pasiekia širdies kamerų.

Bendrosios bradikardijos priežastis

Paveldima širdies ydą.

Natūralus senėjimo procesą.

Širdies priepuolis, kuris palieka randus.

Kartais negali būti nustatyta tikroji priežastis.

Kas yra širdies stimuliatorius

Širdies stimuliatoriai sumažinti bradikardijos simptomų, stimuliuoja širdį su elektros signalus, organizmo medžiagų apykaitos poreikius Štai tie ritmais. Širdies stimuliatoriaus implantacija yra gana paprasta ir trumpas chirurginė procedūra, kuri yra atliekama operacinėje, taikant vietinę nejautrą - pacientas yra budrus ir žino, bet į bylą, dėl taikyto anestezijos, nėra jausti skausmą. Stimuliatoriaus darbo kambarį yra rentgeno, kardiologas, kuris leidžia matyti elektrodų įvedimo širdies, reguliavimo įtaisai, implantuoti širdies stimuliatorių, stebėti paciento širdies ritmą ir chirurginiai instrumentai.

Širdies stimuliatoriaus procedūra

Vienas ar du elektrodai ritmo reguliatoriaus; įterpiamas į veną regione žemiau raktikaulio ir išspausti ją iki vidinės sienos dešiniojo prieširdžio ar kameroje, kur ji yra nustatyta. Gairės elektrodų į širdį kontroliuoja rentgeno spindulių. Širdies stimuliatoriaus generatorius implantuojamas mažame "kišenė" po oda ir prisijungia prie elektrodo, įdėtos į širdį. Širdies stimuliatoriaus generatorius pritaikytas optimaliai darbo, o tada poodinio kišenė prisiūta.

Stimuliatoriaus operacijų, kartu su nustatymą, paprastai trunka nuo dvidešimt minučių iki pusantros valandos, priklausomai nuo širdies stimuliatoriaus, elektrodai ir paciento struktūrą tipo, ir paprastai apie pusvalandį.

Per ateinančius 24 iki 48 valandų, paciento krūtinės su širdies stimuliatoriaus implantuoti, kuri lieka iš dalies sulaikytos tvarsčiu, kuris turėtų būti smėlio maišas su. Pacientas turi būti gauti iš lovos 24 valandas po stimuliatoriaus veikimo, elektrodo širdyje nebūtų perkelta iš optimalių vietų. Pacientas lieka prižiūrint gydytojui ligoninėje keletą dienų. Po išleidimo, pacientas turi reguliariai ištyrimas nustatytą grafiką gydytojas - kardiologas.

Kiekvienas pacientas gauna išrašant spausdintą tapatybės kortelę, ir kai kurių širdies stimuliatorių ir specialiu "magnetinės" kortelės tipų - kaip kredito - kai duomenys yra saugomi elektroniniu būdu implantus ślimakowych. Pacientas, kuriam buvo implantuotas širdies stimuliatorių visada nešiotis su savimi kortelę, nenumatytų sveikatos problemų, ir net tiems, kurie neturi tiesioginio ryšio su širdies stimuliatoriaus, veikimo.

Stimuliatoriaus generatoriaus veikimą ir galiausiai pakeisti tikrinimas

Pacientas, kuriam implantuoti širdies stimuliatoriaus turėtų periodiškai atvykti į nuolatinės priežiūros patikrinimus, kad įsitikintų, širdies ritmo reguliatoriaus; teisingumą ir jo baterija valstybės. Tai reguliariai apžiūras bendrojo grafiką gydytojas specialistas, kuris atliko implantacijos. Jei turite kokių nors problemų, ir, be abejo, turi nedelsiant susisiekti su gydytoju, kuris kontroliuoja savo širdies stimuliatoriaus.

Baterija trunka keletą metų, priklausomai nuo stimuliatoriaus darbo drabužiai, modelių ir būdų greičiu. Šiuolaikinės baterijos gali tęstis dešimt metų, tačiau tai nereiškia, kad mes turėtume ignoruoti reguliarius patikrinimus ir laukti, kol baterija visiškai išseks. Kadangi akumuliatorius yra nustatyta generatoriaus korpuso, tada jums reikia keisti visą generatorių.

Pirmieji požymiai mažai stimuliatoriaus baterija bus nustatyti savo kardiologo, kol dar mano, kad jokių simptomų. Generatorius pakeitimas, dėl baterijos blogėjimu sutiks su savo gydytoju, kuris nulems, kad tai yra būtina, ir suplanuoti savo paskyrimą. Pakeitimas vien nesunki chirurginė procedūra, yra paprastesnė ir trumpesnė nei implantacijos. Pakeitus generatoriai pacientui širdies stimuliatoriaus paprastai eina namo tą pačią dieną, jis gali išlikti per dieną ar dvi.

Jūsų širdies stimuliatoriaus yra su jo struktūra apsaugotas nuo trukdžių, kurie galėtų sukelti elektrinius prietaisus šalia savo. Tačiau, jei jūs manote, kad tai gali būti savo kartais galvos svaigimas ar širdies plakimas priežastis, tiesiog tolti nuo elektros prietaisų arba jį išjungti. Jei yra trukdžių, jis bus sustabdytas ir jūsų širdies stimuliatoriaus bus toliau veikti normaliai. Elektros prietaisai gali visam laikui sugadinti širdies stimuliatorių. Dauguma elektros prietaisų, su kuriais kasdien liečiasi, kad saugu ir netrukdys su savo širdies stimuliatoriaus.

Širdies stimuliatoriaus ekonomiškai

Kainos svyruoja nuo širdies stimuliatorių yra $ 30.000 $ 40.000 plius papildomos išlaidos stimuliatoriaus procedūros, priklausomai nuo vietos, kai asmuo gauna širdies stimuliatorių.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" Pacemaker
Close