Kardiologija: ligos požymių

Kardiologija: ligos požymių

Edema - cardiology
Edema - cardiology

Pacientų tyrimo metu galima gauti labai svarbius duomenis nuo etiologijos, pobūdis ir trukmė širdies liga. Tai apima: Argyll Robertson mokiniai, splenomegalija, difuzinis gūžys, inkstų, pasireiškia įgimtos anomalijos, nenormalus venų pulsacija kaklo ar širdies plote, cianozė, ir edema sutirštės pirštai. Atsargūs, palpacija gali aptikti ir dešinės arba iš kairiojo skilvelio, ar diastolinis judesių Til hipertrofija. Poliklinikų pacientų tyrimo gali aptikti edema arba apatinių galūnių sąnarius, taip pat edema kryžkaulio, sėdmenų srityje ir užnugario rajonuose stacionariniu ligonių gydymu srityje. Edemos buvimas nėra pakanka diagnozuoti pacientams, sergantiems širdies nepakankamumu, be to skundžiasi vis daugiau ir dusulys. Dažnai pasireiškia nutukusiems pacientams ir nepakankamas kojų venų ir tromboflebitas po edema išgydė. Yra ir kitų ne širdies priežastys kaip dėvėti keliaraiščiai, kojinės ar elastinių rankogalių defliacija edema, po ilgą laiką sėdėdami arba stovint, skysčių susilaikymas prieš menstruacijas, taip pat idiopatine edemos moterų. Gali sukelti su edema d nefrozė ir nefritas terminalą, ascitas, įgimta ir įgyta limfinės edemos hypoproteinemia, išreikšta bado ir anemija, taip pat venų obstrukcija prastesnės kavos cirozė.

Cianozė gali būti centrinei ar periferinei. Centrinis tipo cianozė sukelia mažo arterinio kraujo deguonies soties, kurią sukelia intrakardiniu teisė - kairėje Santo dėl plaučių apyvartą, tam tikrą chronišką plaučių ligą, arba dėl pneumonijos arterioveninės fistulės. Ir skirtingai nuo periferinių cianozė išreikštas gleivinių šiltas pavyzdžiui, apie lūpų, liežuvio viduje. Įrodo, kad arterinio kraujo deguonies prisotinimo ir sistemos dalinio deguonies slėgio (PO2) nustatymo. Eritrocitozė Vera gali sukelti centrinio tipo cianozė pradžios, nepaisant įprasto prisotinimo deguonimi, kaip daug raudonųjų kraujo kūnelių padidinti dėl sumažėjusio hemoglobino kiekį. Siekdamos atskirti skirtingus cianozė, kurį sukelia nei pirminės plaučių ligos, kurią sukelia širdies ar plaučių mazgą.

Ir jei Sauteria normalus arterinio kraujo deguonies gali būti periferinė cianozė. Pasirodo, šalto kūno dalių, pavyzdžiui, ranka, nosies, ausų ir skruostų. Tai sukelia lėtai apyvartą periferinių kraujagyslių sistemą, sukelia kapiliarų srautas išleidžia daugiau deguonies, nei įprastai. Ir kai, pavyzdžiui, plaučių stenozė Mitr susiaurėjusios ar širdies nepakankamumas, ligų gali sukelti sumažintą širdies išstumiamo kraujo "ir periferinės cianozė. Tačiau dažniausiai sukelia įtampa nervų sistema, kuri yra susijusi su šalto, šaltos rankos ir viso kūno prie šalčio poveikiui.

Triukšmas, garsai ir Popping garsai silpnas

Auskultacija galima nustatyti struktūrinius ir funkcinius anomalijų. Tai pasiekiama pažymėdamas, pirmos ir antros širdies garsų, papildomų širdies garso, ypač širdies garsų, triukšmų, ir sistolinis spaudimas plaučių arterijoje ir aukšto tono garsas sistolės aortos pokyčius. Taip pat būtina atskirti garsus, kurie nėra žinoma patologinių funkcijų. Tai apima: suplėšyti ir normalus tonas, didelis sistolinis garso, III normalus tonas, ir triukšmo širdies funkciniai širdies ūžesiai. Kai kuriais atvejais tai yra labai sunku teisingai interpretuoti triukšmo išvaizdą, pvz. Ryškus širdies nepakankamumo atveju su labai maža "širdies minutinio tūrio" arba ryškus skilvelių tachikardiją. Kompensacinė sąlyga ar sumažinti skilvelių tachikardiją gali sukelti mažo intensyvumo skamba aiškiai. Taigi, pavyzdžiui, kad galite girdėti triukšmas, kad jie anksčiau negalėjo aptikti. Pagal kiekį, garsas yra padalintas I-VI, kur aš žymint garsų skaičių už mažiausią intensyvumą, ir VI stipriausia laipsnių.

Trumpas ir minkštas sistolinis ūžesys gali būti funkcionalus, ypač jei nėra jokių kitų pokyčių, ir, jei reikšmingi pokyčiai, kvėpavimo ir paciento vietą pokyčius. Nuovargis ir tachikardija padidinti kiekvieno miško intensyvumą. Taip vadinamas. Funkcinis sistolinis ūžesys atitinka mitralinio ir plaučių burną ir jis Crescendo Decrescendo vaikinas, kuris baigiasi prieš sistolės ir nurodo į kraujotaką į dešinę arba kairę vertikalus plaučių arterijos ar aortos. Geriausias girdėjau liesos žmonių. Visu įkvėpimo gali būti prarasta arba sumažinti intensyvumas, tuo pačiu užtikrinant visą galiojimo laiką; gali reikšmingai padidinti CATIA. Ištrinti sistolinis ūžesys yra tikriausiai iš esmės organinis. Kiekviena sistolinis ūžesys, kuris buvo stebimi ir Trilla per vožtuvų liga regione Vožtuvų naudai, išskyrus atvejus, kai jis ateina į ekstremalių anemija, triukšmo, kuris gali būti išklausytam iš širdies viršuje, paprastai charakterį ir mitralinio vožtuvų pokyčių rezultatas. Propaguoja link kairiojo Pacha ar interscapular regione ir charakterio yra ekologiška. Sistolinis ūžesys per aortos perkeliamas į miego arterijos ar viršutiniame interscapular regione, kai jis ateina į organinių pokyčių aortos vožtuvų ar aortos išsiplėtimas bazę. Šis triukšmas yra dažnai išgirsti iš širdies viršuje.

Diastolinis ūžesiai gali būti dėl išsiplėtimas širdį (ūmus miokarditas, sunki anemija), aortos išsiplėtimas ir žiedų (tariama hipertenzija), širdies vožtuvų arba deformacijos intrakardiniai šuntai. Siekiant aptikti arba diastolinis ūžesys dėmesį reikia sutelkti dėmesį į tigestol.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" Cardiology: signs of disease
Close