VVI širdies stimuliatoriaus

VVI širdies stimuliatoriaus

vvi pacemaker
vvi pacemaker

VVI širdies stimuliatoriaus yra labiausiai paplitęs tipas širdies ritmo reguliatoriaus. VVI širdies stimuliatoriaus yra medicininė priemonė, kuri leidžia tinkamai veikia širdies raumenį. Chirurginės procedūros, specialistas kardiologas, įtraukiant VVI širdies stimuliatorių į krūtinės ląstos ir VVI širdies stimuliatoriaus su laidais sujungti į širdį viršutiniame dešiniajame širdies kameros arba dešiniojo skilvelio. VVI nei širdies ritmo reguliatorius, kad tuo atveju, kad širdis yra lėtėja, arba sustabdyti, siunčia elektrinį impulsą į dešiniojo skilvelio ir aktyvina širdies vaidmuo. Elektros impulsus iš dešiniojo skilvelio pereina į kairiojo skilvelio ir taip veikia kraujo tekėjimą. Kai širdis yra sugadinta nuo širdies priepuolio, arba kai atsiranda širdies blokada, širdies praranda savo vaidmenį gamtos ritmo vedlio. VVI širdies stimuliatoriaus gali būti reikalingas, jei jis yra pamestas laidumą tarp viršutinių rūmų ir skilvelius ar Atria ir skilveliai.

VVI širdies stimuliatoriaus reiškia:

V - skilvelio tempas
V - skilvelio pajuto
Aš - vaikščiojimas slopinamas, jei ritmas pajuto

VVI tik pirmosios trys raidės 4,5 ar šešių raidžių kodavimo sistemos kodų sistemos. Kitos raidės rodo, VVI širdies stimuliatoriaus, pokyčius, priklausomai nuo moduliavimo normą ar širdies ir kraujagyslių kintančių širdies. Penktoji raidė, jei yra susiję su kovos su tachikardijos funkcija.

Šis širdies ritmo reguliatoriaus tipas kai kuriems pacientams gali sukelti širdies stimuliatoriaus sindromas, ypač pacientams, kurių daugiau nei atrioventrikulinio ligos sinoatrial ligos. VVI širdies stimuliatoriaus gali sukelti retrogradinė ventriculoatrial laidumą, kuris veda į pykinimas, žemas kraujo spaudimas ir nuovargis. Širdies stimuliatoriaus sindromas sukelia prieširdžių patrankos bangų tuo pat metu prieširdžių ir skilvelių contractions.This rezultatas sukelia kraujo vykdo neteisingą kelią ir, širdies gamybos patenka. Ši būklė išsivysto dėl VVI širdies stimuliatoriaus, gali būti išspręsta pakeisti širdies stimuliatorių arba pakaitalas dvigubos kameros ¹ irdies ritmo reguliatoriaus. VVI širdies stimuliatoriaus nepakanka, kai skilveliai negali pabūti kartu galimų stazinio širdies nepakankamumo atvejais ir tada yra būtinas dvigubas kamera širdies stimuliatoriaus. Galimos problemos diegimo metu VVI širdies stimuliatorių yra: žlugo plaučių, infekcija, perikarditas, oro embolija, kraujo saugoti pleuros ertmėje ir kt.

Po operacijos pacientas automobilių licencijavimo agentūra praneša, kad jis turi įmontuotą VVI širdies stimuliatorių ir todėl jie išdavė jam tinkamą vairuotojo pažymėjimą. Jums reikia, kad būtų išvengta naudojimosi tris-keturias savaites po įrengimo VVI širdies stimuliatoriaus, po to, kad pacientas gali toliau su dauguma fizinės veiklos stresą, bet turėtų būti atsargūs, ne pakenkti širdies stimuliatorių.


Atsiprašome už jokių rašybos klaidų. Šis puslapis yra išverstas iš "healtcare-center.blogspot" vvi pacemaker
Close